Spørgsmål?

Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på mail
info@ventshop.dk

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger når du handler på ventshop.dk
Navn, postadresse, telefonnummer, mailadresse, leveringsadresse og betalingsoplysninger
Vi registrere dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Oplysningerne afgivet på ventshop.dk videregives eller sælges ikke til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Personoplysninger registreres hos ventshop.dk og gemmes efter gældende lovgivning.
Den dataansvarlige hos ventshop.dk er sikkerhedschef Ann-Kristina Madsen

Som registreret hos ventshop.dk, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registrering. Du har også indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@ventshop.dk
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter du har modtaget din vare.

Privatlivspolitik

Ventshop.dk har som målsætning at være din mest sikre, brugervenlige og troværdige leverandør af ventilations produkter.

Ventshop.dk sørger for, at lovgivningen overholdes, når vi behandler personoplysninger, og at sikkerheden er den bedste til at imødegå trusler og angreb. Vi beskytter vores kunders oplysninger, så kunderne kan have tillid til os, uanset om det er personoplysninger eller andre oplysninger.

Generelt

Ventshop.dk behandler kundernes oplysninger, der identificeres som enhver information om en fysisk identificeret eller identificerbar person. Oplysningerne omfatter bl.a. kundens firmanavn, navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, ordrenummer, IP-adresse og anvendelse af vores hjemmeside. Det vil typisk være i forbindelse med et køb.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Kontakt

Ventshop.dk, Oustedvej 4, 8660 Skanderborg er dataansvarlig for behandling af personoplysninger.
Har du spørgsmål til behandlingen af dine data (herunder personoplysninger) kan du rette henvendelse til: Ann-Kristina Madsen, info@ventshop.dk

Principper

Ventshop.dk behandler personoplysninger i overensstemmelse med de principper, som fremgår af Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Cookiepolitik

Vi anvender cookies, som et led i vores bestræbelse på at give kunderne den bedste oplevelse, når de besøger vores hjemmeside. Cookies hjælper os med at indsamle data omkring antallet af besøgende, deres adfærd og brug af websitet. Det sikre os, at vi løbende kan optimere brugeroplevelsen og målrette vores produkter og tiltag hvor det giver mest mening og har størst relevans.

Cookies er en lille tekstfil med informationer, der gemmes i din internetbrowser. Den bruges blandt andet til at fortælle websitet om din browser har besøgt hjemmesiden før og kan derigennem forbedre brugeroplevelsen og brugervenligheden, når du navigere rundt på siden. Cookies er ikke skadelige for din computer og kan ikke indeholde virus eller andet skadeligt software.

Når vi skal forbedre vores webshop, spiller cookies en stor rolle. Viden omkring vores kunder er med til at sikre vi kan imødekomme de behov hver enkelt kunde måtte have. Eksempelvis kan en cookie huske hvilket produkt du har lagt i din indkøbskurv.

Du kan til en hver tid slette eller blokere dine cookies i din webbrowser. Du skal dog huske på, at hvis du sletter dine cookies, mister du værdifuld information og brugeroplevelsen på websitet kan forringes.

Du kan læse mere om hvordan du sletter eller blokere dine cookies på: minecookies.org